Κάθε πρώτη του μήνα ένας(ή περισσότεροι) τυχερός θαυμαστής του famoosh κερδίζει ένα μοναδικό δώρο ως ευχαριστώ από εμάς. Κάθε μήνα το δώρο πιθανότατα θα αλλάζει έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος κερδίσει και δεύτερη φορά να μην καταλήξει με το ίδιο δώρο.
Οι όροι είναι πολύ απλοί και κατανοητοί για να αποφύγουμε μπερδέματα.

1. Πρέπει προφανώς να είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο κανάλι famoosh και να έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις.(να πατήσετε το καμπανάκι δηλαδή)
2. Πρέπει να έχετε κάνει κοινοποίηση ένα ή περισσότερα βίντεο καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα στα social media σας με το #famoosh.(facebook & instagram) –  Όσα περισσότερα διαφορετικά βίντεο κοινοποιήσετε τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε. (no spam)
3. Τέλος απλά σας ζητούμε να είστε ενεργοί στο YouTube κανάλι μας κάνοντας like και σχόλια στα βίντεο μας. Να ξέρετε πως τους μήνες που θα έχουμε παραπάνω από 2 δώρα θα διαλέγουμε τον έναν από τα σχόλια των βίντεο μας.

Οι νικητές θα ενημερώνονται με προσωπικό μήνυμα αν έχουν επιλεχθεί απο post στα social media και με απάντηση σε σχόλιο τους στο YouTube αν έχουν επιλεχθεί από το YouTube.

Αυτόν τον μήνα το δώρο είναι αυτό το Power Bank που κάνει για όλα τα κινητά και tablets για να μην μείνετε ποτέ χωρίς μπαταρία όσες selfies και να βγάλετε οπουδήποτε και να πάτε!

Καλή επιτυχεία σε όλους!